Uutiset

Terapeuttinen tanssi ja rentoutus –tunnit jatkuvat syksyllä

Tanssiteatteri ERIn terapeuttisen  tanssin ja rentoutumisen tunnit jatkuvat sunnuntaisin 23.9. alkaen. Tuntien vetäjänä toimii
Silja McNamaraTanssi- ja Liiketerapian maisteri (MA Dance Movement Psychotherapy).

Tanssin psykosomaattisella voimalla on tunnetusti hoitava vaikutus. Tunteet, niiden ilmaiseminen ja säätely on tärkeää ihmisen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille. Autenttisen liikkeen, Bartenieff fundamentals-harjoitteiden, tanssi-improvisaation ja rentoutumisen avulla on mahdollista tehdä löytöretkiä omaan kehoon ja tunteisiin. Tunneilla erilaiset harjoitteet auttavat olemaan tietoisesti läsnä, käsittelemään ikäviäkin tunteita ja löytämään elämäniloa ja voimavaroja. Tunneille osallistuvilla ei tarvitse olla aiempaa tanssikokemusta. Tunneilla liikutaan niin yksin kuin ryhmässäkin ja kunkin liike saa olla persoonallinen ja kerrasta toiseen vaihtuva kokemus.

Tuntien vetäjänä Silja McNamaraTanssi- ja Liiketerapian maisteri (MA Dance Movement Psychotherapy), on erikoistunut Suruterapiaan Roehampton-yliopistossa Lontoossa ja valmistunut myös tanssijaksi (BA Hons Performing Arts) Lontoon Metropolitan-yliopistosta. Silja on toiminut mm. Teatterikorkeakoulun vierailevana opettajana Tanssiterapialinjalla 2014-2015. Hän on luennoinut mm. Kansainvälisessä Suru-konferenssissa sekä Pohjoismaisessa Taideterapiaseminaarissa 2016 tanssin merkityksestä ihmisen mielenterveydessä ja hyvinvoinnissa.

Terapeuttinen tanssi ja rentoutus -tunnit (8 kertaa) alkavat sunnuntaina 23.9. klo 13.00 – 14.15.
Seuraavat kerrat: 30.9. 14.10., 21.10., 4.11., 18.11., 25.11.

Hinta: 100 €

Tiedustelut ja ilmoittautuminen: silja.mcnamara@eri.fi