Älä töni mun kaveria

Älä töni mun kaveria – pienoistanssiteos, jossa käsitellään erilaisuuden, kiusaamisen sekä itsetunnon teemoja. Kuulluksi ja nähdyksi tuleminen on tärkeä osa nuorten ennaltaehkäisevää mielenterveystyötä. Kesto n. 35 min.

Tanssityöpajat näytöksen yhteydessä: Jokaista osallistujaa rohkaistaan erilaisin luovin keinoin mm. tanssin ja liikkeen kautta tuomaan esille ajatuksiaan esityksestä ja sen herättämistä teemoista. Kesto n. 40 min.

Välittömästi esityksen jälkeen koululaisilla on mahdollisuus osallistua pienryhmissä työpajaan, jossa käsitellään esityksestä nousseita kiusaamiseen liittyviä teemoja kuten erilaisuutta ja itsetuntoa. Samalla oppilaille annetaan mahdollisuus reflektoida esitystä turvallisessa ja luovassa ympäristössä kokeneiden ammattilaisten tukemana ja innoittamana. Luovin keinoin mm. tanssin, liikkeen ja sanataiteen avulla on usein helpompi tuoda esille teemasta heränneitä vaikeitakin tunteita. Työpajat voimme toteuttaa suomeksi ja englanniksi.

Koko tapahtuman kesto n. 1 h 15 min.

Koreografia ja suunnittelu James McNamara                                                                    Tanssijat Laura Alho, Toni Laakkonen, Nea Vuorinen ja James McNamara            Työpajat suunnittelu Silja McNamara

Älä töni mun kaveria -tapahtuma voidaan järjestää joko koulun tiloissa tai Tanssiteatterissa. Paikaksi sopii esim. liikuntatila tai vastaava. Ryhmän koko min. 25 oppilasta + opettajat

———————————–

Tanssiteatteri ERI
Yliopistonkatu 7, 20100 Turku

Toimisto: 02 250 1032 / info@eri.fi
Lipunmyynti: 02 250 1032 / liput@eri.fi / https://www.lippu.fi