Baila Afrika

Hommage à Juha Vakkuri

Tanssia, musiikkia, buffet ja jamit

Ilma väreilee suolaa ja Guineanlahden tuulta. Aaltojen majesteettinen kruunu viivyttelee murtuessaan kuin uni. Palmujen lehvistö toistaa samaa lumoa, hidasta, yliluonnollista tanssia. Luvassa eksoottisia värejä ja makuja, rumpuja ja rytmin taikaa sekä tanssin huumaa.

Beniniläinen rumpuvirtuoosi ja multi-instrumentalisti Noel Saïzonou juhlii viidettä yhteistyöprojektia ERIn kanssa. Hän saa parikseen kaksi lyömäsoitinten mestaria Akim Colorin, joka on niin ikään Beninistä ja turkulaisen Mikko Väärälän. He luovat huumaavia rytmejä. Hypnoottisen musiikin yllä loistavat jälleen Tanssiteatteri ERIn tanssijat. Myös alusta mukana ollut Vivi-Ann Sjögren kertoo tällä kertaa Afrikan liskoista ja illan yhteinen ruokailu väliajalla noudattaa Sjögrenin afrikkalaisia reseptejä. Illan juontaa Tiina Lindfors.

Väliajalla ruokamielikuvitus on päässyt valloilleen. Tarjolla on aromikasta beniniläistä kanapataa maapähkinäkastikkeessa riisin ja lasillisen viinin tai alkoholittoman juoman kera. Vaihtoehtona on kasvispata maapähkinäkastikkeessa. Beniniläinen pata on todellista superfoodia, jossa on kunnon suutuntuma – crac-crac. (L,G)
noin 2 tuntia, sis. väliajan.

Liput ERIstä: 40 € / 38 € / 35 €
www.lippu.fi: 43,50 €/41,50 €/38,50 € (sis.palvelumaksu)
Lippu sisältää ruuan (beniniläistä kana- tai kasvispataa riisin kera) ja juoman.