Pinocchio

Pinocchio

Under hösten bjuder ERI (återigen) på en sagoklassiker: Nu har turen kommit till Carlo Collodis klassiker Pinocchio, som i James McNamaras händer förvandlas till en färgstark dansföreställning för hela familjen. McNamaras Pinocchio är full av äventyr, förundran, spänning – och naturligtvis dansens magi. 

Koreografi: James McNamara.
Dansare: Laura Alho, Toni Laakkonen, James McNamara och Nea Vuorinen
Ljus: Mari Agge
Dräkter: Tuula Bergqvist.
Pris: Vuxna 18 € / Barn 12 €, Paket 50 € (2 vuxna + 2 barn 
eller 1 vuxen +3 barn) www.lippu.fi 20,50 € / 13,50 € / 54,50 € Köp biljett

Tango de mi Alma 2020 - Tangon i min själ

Tango de mi Alma 2020 - Tangon i min själ

Under sex kvällar i november bjuder ERI på argentinsk tango. På scenen ses den uppskattade tangodansören Martin Alvarado från Buenos Aires, den berömda sopranen Essi Luttinen samt pianisten Petri Haapasalo, alla tre gäster på ERI denna höst. Eeva Soini och Lassi Sairela förvandlar med sina strålande koreografier konserten Tango de mi Alma till ett helt nytt verk och för, än en gång, in tangon på nya spår.

I den själfulla tangokonserten förenas den traditionella argentinska tangon med inflytanden från jazz och klassisk musik. Förutom Carlos Gardels klassiker och Astor Piazzola får vi också höra egna arrangemang. Soinis och Sairelas dans, mättad med passion, känsla och nostalgi, tar med sig publiken till Argentina och de trakter där tangon – både musiken och dansen – föddes.

Den Tango de mi Alma 2020 -konserten är en samproduktion mellan Tuotantoyhtiö Kalkki och Dansteater ERI.

2 h (inkl. paus)

Tango de mi Alma – Kvällar med argentinsk tango ges bara sex gånger på ERIteatern 5.11- 26.11. 

Biljetter köpta på ERI 35/30/15 €, via www.lippu.fi 38,50/33,50 €.

För att vår teater skall vara en trygg plats har vi vidtagit följande åtgärder:

För att vår teater skall vara en trygg plats har vi vidtagit följande åtgärder:

Vi säljer färre biljetter till föreställningarna.
Vi har infört platsbiljetter för att säkra trygghetsavstånden och undvika trängsel.
Vi har förlängt pausen från 20 till 30 minuter.
Vi påminner publiken om trygghetsavstånden.
Vi har flera servicepunkter än vanligt under pausen, spridda över ett större område.
Vi har placerat ut fler handdesinficeringsflaskor i publikutrymmena.
Vi har ändrat försäljningstidtabellerna: Vår biljettförsäljning är sedan början av augusti öppen måndagar 11–18 och tisdag – fredag 10-15.

Dansteater ERI har förbundit sig att följa den för den nationella performativa konsten gemensamma linjen. Den kan du bekanta dig med på Finlands teatrar rf.:s hemsida.

Av våra gäster önskar vi följande:
Köp dina biljetter i förväg, antingen i teaterns biljettförsäljning eller genom Lippupiste www.lippu.fi

Om du vill avnjuta förfriskningar före föreställningen lönar det sig att vara på plats i god tid. Vi rekommenderar att du beställer eventuella pausförfriskningar i förväg, i samband med biljettköpet om du köper biljetterna på teatern, eller på plats före föreställningens början.

Om du inte är helt frisk, stanna hemma – också vår personal följer denna regel! Kontakta info@eri.fi så bokar vi om din biljett.

Håll trygghetsavståndet!

I enlighet med THL:s rekommendation uppmuntrar vi  användningen av ansiktsmasker och påminner publiken om detta under besöket på teatern. Vi ser också till att köer vid våra olika servicepunkter inte bildas.

Använd handdesinfektion eller tvätta händerna också under besöket på teatern.

Använd helst kort vid betalning!

Kom i god tid! Vi öppnar dörrarna en timme före föreställningens början.Biljetter till höstens föreställningar av JukeboXens hemligheter kan köpas nu

Biljetter till höstens föreställningar av JukeboXens hemligheter kan köpas nu

Eeva Soinis och Lassi Sairelas helkvällsuppsättning JukeboXens hemligheter har under hela vårvintern dansats för slutsålda salar. Med anledning av rådande epidemiläge har vi ställt in alla föreställningar fem veckor framåt. Vi bestämde oss för att i gengäld förlänga säsongen för denna publikfavorit, och återkommer med den efter sommarpausen 27.8. Biljetter till höstens föreställningar kan redan köpas både på teatern och via Lippupiste.

Under perioden 18.4 – 8.5, ger vi ännu fem föreställningar av JukeboXens hemligheter.   Biljetter till samtliga föreställningar finns ännu. Höstens föreställningar ges torsdagar fr.o.m. 27.8. (27.8, 10.9, 17.9, 24.9 och 1.10 kl 19),  och som den populära  lördagsmatinén visas JukeboXen 5.9, 19.9, 26.9 och 3.10 kl 14.