Biljetter till höstens föreställningar av JukeboXens hemligheter kan köpas nu

Biljetter till höstens föreställningar av JukeboXens hemligheter kan köpas nu

Eeva Soinis och Lassi Sairelas helkvällsuppsättning JukeboXens hemligheter har under hela vårvintern dansats för slutsålda salar. Med anledning av rådande epidemiläge har vi ställt in alla föreställningar fem veckor framåt. Vi bestämde oss för att i gengäld förlänga säsongen för denna publikfavorit, och återkommer med den efter sommarpausen 27.8. Biljetter till höstens föreställningar kan redan köpas både på teatern och via Lippupiste.

Under perioden 18.4 – 8.5, ger vi ännu fem föreställningar av JukeboXens hemligheter.   Biljetter till samtliga föreställningar finns ännu. Höstens föreställningar ges torsdagar fr.o.m. 27.8. (27.8, 10.9, 17.9, 24.9 och 1.10 kl 19),  och som den populära  lördagsmatinén visas JukeboXen 5.9, 19.9, 26.9 och 3.10 kl 14.

ERI ställer in – JukeboXens hemligheter ses nästa gång lördagen den 18.4 kl 19

ERI ställer in – JukeboXens hemligheter ses nästa gång lördagen den 18.4 kl 19

Vi på ERI har aktivt följt med det rådande epidemiläget och beslutit ställa in alla föreställningar fram till 18.4.

De som har biljetter till de inställda föreställningarna kan skjuta upp teaterbesöket: vi erbjuder möjlighet att boka om biljetterna till en senare föreställning eller byta dem till presentkort. Presentkorten är giltiga fram till åsskiftet.

Under perioden 18.4 – 8.5 ger vi fem föreställningar av JukeboXens hemligheter, och återkommer efter sommarpausen 27.8. Höstens program och föreställningsschema publiceras under innevarande vecka.

Kontakta ERI:s kansli på adressen liput@eri.fi eller på numret 02 250 1032 under kontorstid. Vi behöver namnet på den som beställt biljetterna, föreställningens datum och, om du har det, beställningsnumret. Vi tar inte betalt för ombokningen. Dock ersätter vi inte den serviceavgift som Lippupiste debiterat.