Boka en föreställning urDansteater ERIs repertoar

Dansteater ERI erbjuder oförglömliga framföranden till diverse tillställningar. På repertoaren finns allt från uppträdanden i det lilla formatet till helaftonsdansverk. I den mångsidiga repertoaren ingår ett flertal intressanta beställningsverk. Vi skräddarsyr även verk enligt kundens behov och önskemål. Verken lämpar sig för nästan vilka utrymmen och teman som helst. ERI är van att uppträda såväl på internationella festivaler, inhemska och utländska kulturevenemang som på privata tillställningar.

Vi säljer även hela föreställningar från ERIs säsongsrepertoar. Vid privatköp av en föreställning kan föreställningstiden justeras enligt beställarens önskemål. Vi kan även ordna med cocktailservering i samband med evenemanget.

Om du som annonsör önskar dig något nytt, fartfyllt och annorlunda, lönar det sig också att vara i kontakt med ERI. ERI har under årens lopp gjort många reklamer för företag samt medverkat i deras marknadsföringsevenemang.
Priserna för verk i litet format startar vid 300 € och hela föreställningar kostar 2300 € och uppåt.

ERIs kontor ger mera information:
Ring telefonnummer 02 250 1032 eller skicka epost till: maarit.keto-seppala@eri.fi och framför dina önskemål. Vi kan boka in ett möte för att kartlägga behov och önskemål. Därpå sänder vi en offert.

Mate in Finland - Tanssiteatteri ERI

Exempel på bokningsbara populära miniföreställningar

Lihavat siivoojat - Tanssiteatteri ERI

Feta städare

Ett garanterat lyckat julfestprogram med dansarna Laura Alho, Toni Laakkonen och James McNamara. Koreografi: Eeva Soini och Lassi Sairela. Längd: 5 min

Lue lisää »
Mate in Finland - Tanssiteatteri ERI

Mate in Finland

En humoristisk och nostalgisk djupdykningi i det som är finländskt. I Lassi Sairelas miniverk åker två finländska gossar på Keihäsmatkat (på svenska ungefär Spjutresor, en

Lue lisää »
Sydämet lasissa - Tanssiteatteri ERI

Hjärtan i ett glas

Finlands 100-årsjubileumsverk som handlar om kärlek under olika tidsåldrar, den finska bastun icke att förglömma. Musiken består av allt från bekanta schlagerklassiker till nyare hitlåtar.

Lue lisää »
To die for - Tanssiteatteri ERI

To die for

James McNamaras soloverk. En manskropps explosivt starka mästerverk. Planering och koreografi: James McNamara. Längd: 5 min.

Lue lisää »
Tien päällä - Tanssiteatteri ERI

På resande fot

Eeva Soinis och Lassi Sairelas vackra, stämningsfulla kärleksduett. Tangon har levt och skapats om under ERIs 25 år långa existens. På resande fot är en

Lue lisää »