Tiina Lindfors

Tiina Lindfors on Tanssiteatteri ERIn perustajajäseniä. Urallaan hän on tehnyt lähes 100 koreografiaa ja esiintynyt noin 3000 tanssinäytöksessä. Tyypillistä Lindforsin uralle on ollut säveltäjien ja orkestereiden hakeutuminen yhteistyöhön hänen kanssaan. Säveltäjä Mikko Heiniön kanssa Lindfors on luonut jo viisi merkittävää nykymusiikin ja –koreografian yhteisteosta. Koreografina Lindfors on usein kantaaottava ja painottaakin tanssin teatterillisia vaikutusmahdollisuuksia. Tv-tuotantoja Lindforsin koreografioista on tehty yksitoista ja monet niistä ovat edustaneet Suomea Prix Italia- ja Golden Praha –televisio-ohjelmien kilpailuissa. 
Lindforsin tanssia ja koreografioita on nähty Pohjoismaiden lisäksi muualla Euroopassa, Aasiassa, Amerikassa ja Afrikassa, yhteensä 30 maassa noin 400 vierailunäytöksessä. 
Lindforsille on myönnetty Suomen kulttuurirahaston palkinto 1999, Svenska Kulturfondenin palkinto 2005, Villa Karon pronssipatsas ja Kirkon kulttuuripalkinto 2011 sekä Pro Dance –palkinto 1987.  Vuonna 2018 Lindforsille myönnettiin Svenska Folkskolans Vänner – järjestön Sillanrakentaja palkinto panostuksesta ja työstä ruotsin kielen ja maamme kaksikielisyyden säilyttämiseksi.
Lindfors on suosittu luennoitsija ja Turun Sanomien kolumnisti.