LIISA IHMEMAASSA  PALAA JOULUISEEN TANSSITEATTERI ERIIN

LIISA IHMEMAASSA PALAA JOULUISEEN TANSSITEATTERI ERIIN

Liisa Ihmemaassa palaa Tanssiteatteri ERIin jouluisissa tunnelmissa. Tämä lapsille ja lapsenmielisille suunnattu satu hurmasi keväällä yleisönsä raikkaalla ja leikkisällä asenteellaan.

Nyt Liisa ja muut klassiset ja rakastetut Ihmemaan asukkaat tuovat näyttämölle myös joulun taikaa. Katsojat saavat ihailla hurmaavien satuhahmojen askelia baletista jazziin ja stepistä nykytanssiin. Jokaisella heistä on omanlainen tanssityylinsä. Matkallaan Liisa oppii muilta eri askeleet ja löytää vihdoin oman tanssityylinsä - Tanssin kautta hän myös löytää itsensä!
Luvassa on hauska, viihdyttävä, väriä, valoja ja efektejä täynnä oleva jouluinen esitys, josta koko perhe voi nauttia yhdessä. Esityksiä vain yhdeksän kertaa.

LOISTAVA JUHLAGAALA

LOISTAVA JUHLAGAALA

Bianca Gräsbeck kirjoitti Åbo Underrättelserissä 22.10. 2019 teoksesta Gaalat ERI30 seuraavaa:
LOISTAVA JUHLAGAALA
- Uskomattomia kuvioita ja puhdasta akrobatiaa
- Liikeimpulssit kasvavat voimalla musiikin rakenteista, tyylistä ja tunnelmista
- Asenne ja sanoma välittyvät
- Lindfors muodostaa dramaattisen ja tarkan musikaalisen koreografian, jossa kaikki tanssijat saavat haastaa voimansa, taitonsa ja taiteellisuutensa
-Teoksesta tulee ensemblen taiteellisen voiman manifesti ja kannanotto, joka laajenee saamelaisista koskettamaan kaikkien oikeuksia omaan kulttuuriin, uskoon ja elintapaan
- Tässä ja nyt, vahvasti säteilevä juhlagaala

TANGO DE MI ALMA – SIELUNI TANGO VAIN KOLMENA ILTANA MARRASKUUSSA

TANGO DE MI ALMA – SIELUNI TANGO VAIN KOLMENA ILTANA MARRASKUUSSA

Tanssiteatteri ERIssä nautitaan sielukkaasta tangokonsertista marraskuun lopussa. Konsertti yhdistää perinteiseen argentiinalaiseen tangoon jazz- ja klassisen musiikin vaikutteita. Carlos Gardelin klassikoiden ja Astor Piazzolan rinnalla kuullaan myös omia sovituksia.

Konsertin solisteina loistavat arvostettu buenosairesilainen Martin Alvarado sekä laaja-alaisena artistina tunnetuksi tullut mezzosopraano Essi Luttinen. Yhdessä konsertin pianistin Petri Haapasalon kanssa he vievät tangon uusille raiteille. Ilta toteutetaan yhteistyössä ERIn kanssa ja lavalla säkenöivät myös Eeva Soini ja Lassi Sairela.