Turun päivän tarjous

Turun päivän tarjous

Sunnuntaina 15.9. klo 14 esitykseen kaikki Baila Afrikan liput vain 30 € suoraan teatterista ostettuna. Lipun hintaan kuuluu myös väliaikatarjoilu. Jätä lippuvaraus joko sähköpostitse liput@eri.fi tai puhelinvastaajaan 02 250 1032. Lunasta lippu tullessasi näytökseen. Ovimyynti avataan tuntia ennen esitystä. Esityksessä on vielä tilaa.

Gaalat ERI30

Gaalat ERI30

Juhlavuoden kunniaksi ERI tuo lokakuussa lavalle näyttämöhelmiä vuosien varrelta. Huumoria ja juhlavuutta yhdistävissä gaaloissa nähdään myös vaihtuvia taiteilijavieraita esityksineen. Toisella puoliajalla nähdään koreografi Tiina Lindforsin kantaesitys nimeltään Seita. Se on sykkivä ja rytmikäs uutuus ERIn ensemblelle, joka pääsee teoksessa näyttämään kaiken teknisen taitonsa vaativan ja mukaansatempaavan koreografian tulkkina. Teoksen musiikkina on Kalevi Ahon huumaava lyömäsoitinkonsertto Sieidi.

Vaihtuvat vierailijat :
4.10.              Anu Komsi, sopraano
12.10.            Jouko Enkelnotko, laulaja, näyttelijä
18.10.            Lise&Gertrud, ruotsalainen artistiduo
19.10.            Juha-Pekka Vikman, viulisti
24.10.            Marja-Leena Kouki, näyttelijä
26.10.            Minna Pensola, viulisti
30.10.            Pia Pajala & Pasi Helin, sopraano & pianisti
1.11.              Dick Holmström & co, näyttelijä,teatteriohjaaja
7.11.              Kamarikuoro Key Ensemble
9.11.              Anneke Lönnroth, tanssija
13.11.            Jukka Haapalainen & Sirpa Suutari-Jääskö, tanssijat
15.11.            Anneke Lönnroth, tanssija
21.11.            Erkki Lahesmaa, sellisti
23.11.            Ville Sandqvist, näyttelijä, teatteriohjaaja

Baila Afrika

Baila Afrika

Syyskuussa Erissä vietetään afrikkalaista kyläjuhlaa. Luvassa on tanssia, musiikkia, buffet ja jamit. Beniniläinen rumpuvirtuoosi ja multi-instrumentalisti Noel Saïzonou juhlii kuudetta yhteistyöprojektia ERIn kanssa. Lavalla nähdään jälleen huima orkesteri, jossa Noelin lisäksi soittavat turkulainen Mikko Väärälä ja Beninistä kotoisin oleva Akim Color sekä uutena tähtenä  Noelin 13-vuotias poika Oscar. ERIn kaikki tanssijat ovat mukana omilla  koreografioillaan. Myös alusta mukana ollut Vivi-Ann Sjögren kertoo tällä kertaa Afrikan liskoista ja illan yhteinen ruokailu väliajalla noudattaa Sjögrenin afrikkalaisia reseptejä. Illan juontaa Tiina Lindfors

Syyskauden avaus – Karoliinan klubi

Syyskauden avaus – Karoliinan klubi

Karoliinan klubi on kolmen teoksen kokonaisuus, jossa nähdään ERIn tanssijan Karoliina Lummikon  sooloteos sekä  uudet pienteokset myös Laura Alholta ja Toni Laakkoselta. Kolmen teoksen kokonaisuus esitetään samoin kolmasti 15-17.8.