Pinokkio

Pinokkio

Hurmaava koko perheen tanssisatu

ERI jatkaa lastenkirjallisuuden klassikoiden esittelyä näyttämöllään. Tällä kertaa vuorossa Carlo Collodin Pinokkio-satu. James McNamaran koreografioima Pinokkio on täynnä seikkailua, ihmetystä, jännitystä sekä luonnollisesti tanssin taikaa. Teoksen tärkeänä teemana on rakkaus. Tuo katkeamaton side välillämme on suurin lahja, jota edes Pinokkion narut eivät pidättele. Tämä koko perheen värikylläinen satu saa ensi-iltansa lokakuussa 15.10. ja sopii myös perheen pienemmillekin.

Teoksessa tanssivat Laura AlhoToni Laakkonen, James McNamara ja Nea Vuorinen. Valoista vastaa Mari Agge ja puvut suunnittelee Tuula Bergqvist.

Kesto 40 min (ei väliaikaa)

Liput ERIstä: aik. 18 € / lapset 12 €, paketti 50 € (2 aik. + 2 lasta tai 1 aik. +3 lasta) tai
www.lippu.fi 20,50 € / 13,50 € / 54,50 €)

Nyt liput syksyn JukeboXin saloihin myynnissä

Nyt liput syksyn JukeboXin saloihin myynnissä

Eeva Soinin ja Lassi Sairelan kokoillan teosta JukeboXin salat on esitetty koko alkukevään loppuunmyydyille katsomoille. Vallitsevan epidemiatilanteen johdosta peruuntuivat kaikki näytökset viideltä viikolta. Päätimme, että yleisön suosikki JukeboXin salat jatkaa syksyn ohjelmistossa heti 27.8. alkaen. Liput ovat myynnissä sekä teatterilla että Lippupisteessä.

Syksyllä näytöksiä on torstaisin (27.8., 10.9., 17.9., 24.9. ja  1.10. klo 19) sekä suositut kello 14 päivänäytökset lauantaisin (5.9, 19.9., 26.9. ja 3.10.) .


Tango de mi Alma 2020 - Sieluni tango

Tango de mi Alma 2020 - Sieluni tango

Argentiinalaisen tangon illat tuovat väriä marraskuun harmauteen kuusi kertaa (5.-26.11). ERI saa vierailijaksi arvostetun buenosairesilaisen Martin Alvaradon, tunnetun mezzosopraanon Essi Luttisen ja heitä säestävän pianistin Petri Haapasalon. Tango de mi Alma –konsertti muuttuu uudeksi teokseksi Eeva Soinin ja Lassi Sairelan upeiden koreografioiden myötä vieden tangon uusille raiteille.

Sielukas tangokonsertti yhdistää perinteiseen argentiinalaiseen tangoon jazz- ja klassisen musiikin vaikutteita. Carlos Gardelin klassikoiden ja Astor Piazzolan rinnalla kuullaan myös omia sovituksia. Eeva Soinin ja Lassi Sairelan intohimoa, tunnetta ja kaihoa täynnä oleva tanssi johdattaa yleisön Argentiinaan, tangon - tanssin ja musiikin -  syntysijoille.  

Kesto noin 2 h (sis. väliajan)