Nyt liput syksyn JukeboXin saloihin myynnissä

Nyt liput syksyn JukeboXin saloihin myynnissä

Eeva Soinin ja Lassi Sairelan kokoillan teosta JukeboXin salat on esitetty koko alkukevään loppuunmyydyille katsomoille. Vallitsevan epidemiatilanteen johdosta peruuntuivat kaikki näytökset viideltä viikolta. Päätimme, että yleisön suosikki JukeboXin salat jatkaa syksyn ohjelmistossa heti 27.8. alkaen. Liput ovat myynnissä sekä teatterilla että Lippupisteessä.

Keväällä 18.4.-8.5. on vielä yhteensä viisi JukeboXin salat esitystä. Kaikkiin niihin on vielä tilaa. Syksyllä näytöksiä on torstaisin (27.8., 10.9., 17.9., 24.9. ja  1.10. klo 19) sekä suositut kello 14 päivänäytökset lauantaisin (5.9, 19.9., 26.9. ja 3.10.) .


Tanssiteatteri ERI peruuttaa näytöksensä - seuraava JukeboXin salat esitys on lauantaina 18.4. klo 19

Tanssiteatteri ERI peruuttaa näytöksensä - seuraava JukeboXin salat esitys on lauantaina 18.4. klo 19

Olemme Tanssiteatteri ERissä seuranneet aktiivisesti vallitsevaa epidemiatilannetta ja olemme päätyneet peruuttamaan kaikki näytökset 18.4. asti.

Mikäli kevään JukeboXin salat näytökseen lipun lunastanut asiakkaamme haluaa siirtää teatterikäyntiään, tarjoamme mahdollisuuden vaihtaa liput joko toiseen saman esityksen näytöspäivään tai lahjakorttiin. JukeboXin salat –teosta esitetään keväällä aina 8.5. asti ja se jatkaa syksyllä ohjelmistossamme 27.8. alkaen. Syksyn ohjelmisto esityspäivineen julkaistaan kuluvan viikon aikana.

Tarjoamme lippujen vaihtomahdollisuuden vuoden 2020 voimassa olevaan lahjakorttiin. Lippujen vaihto onnistuu osoitteessa liput@eri.fi ja puhelimitse 02 250 1032 toimiston aukioloaikana. Tarvitsemme sitä varten lippujen tilaajan nimen, esityspäivän ja mahdollisen tilausnumeron. Lippujen vaihdosta ei tässä tapauksessa peritä erillistä korvausta, mutta teatteri ei palauta Lippupisteen palvelumaksua.