Esitykset senioreille - tuomme kulttuurin lähelle

Tanssiteatteri ERI tekee tärkeää seniorityötä ilahduttamalla vanhuksia tanssiesityksillään. Käymme esiintymässä veloituksetta erillaisilla pienoisteoksilla Varsinais-Suomen vanhainkodeissa, palvelutaloissa, hoitokeskuksissa ja seniorien kohtaamispaikoissa.

Haluamme näin tuoda kulttuurin, taiteen ja tanssin myös niiden ulottuville, jotka eivät pääse teatteriimme nauttimaan esityksistä.

Taide ja kulttuuri rauhoittavat ja virkistävät mieltä. Ne elävöittävät ja rikastuttavat arkea tuoden vaihtelua päivän rutiineihin. Kun olosuhteet ja voimat eivät riitä enää taiteen kokemiselle teatterissa tai muissa kulttuurilaitoksissa, on äärimmäisen merkityksellistä saada kokea näitä elämyksiä esim hoitolaitoksissa.

Seniorityötä Turussa
Kaksin vai Yksin -tanssielokuva

Esitysaikataulut ja tiedustelut

Kiertueaikataulumme vaihtelevat vuosittain, mutta esitykset sijoittuvat yleensä muutaman viikon jaksoihin keväälle ja syksylle.

Tarjoamme senioreille nyt myös mahdollisuuden nauttia tanssista virtuaalisesti: Tällä hetkellä on mahdollista päästä katsomaan verkossa esimerkiksi Kaksin vai Yksin -tanssielokuvaa.

Kysy lisää! Tiedustele esitystä toimipisteellesi tai pyydä linkkiä Vimeoon:nea.vuorinen@eri.fi

Lipunmyyntimme on lomalla 14.6.-4.8. Lippupiste palvelee teitä sillä aikaa!

Huom! Nyt lippu Valkopesuun vain 25 € Lippupisteestä koodilla kesä24
Tarjous voimassa 16.8. asti.