Liput ja aukioloajat

Lippuja Tanssiteatteri ERIn näytöksiin voi varata:
sähköpostiosoitteesta liput@eri.fi tai
puhelimitse numerosta 02 250 1032.
Puhelusta ei veloiteta lisämaksuja.

ERIn lipunmyynti on avoinna näytöskaudella seuraavasti:

 • ma klo 11-18
 • ti–to klo 10-15
 • perjantaisin suljettuna

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään kahta viikkoa ennen esitystä, muuten varaus peruuntuu automaattisesti. Teatterin lippukassa avataan tuntia ennen esitystä. Peruutuspaikkoja kannattaa kysellä ovelta puoli tuntia ennen esityksen alkua.

Liput voi maksaa seuraavasti:

 • Käteisellä, pankkikortilla, Visa Electronilla sekä yleisimmillä luottokorteilla.
 • Seuraavilla virikemaksutavoilla:
  • Arvosetelit: Tyky+, Smartum, Edenred (virike)
  • Sovellukset: ePassi, SmartumPay, Edenred
  • Kortit: Edenred


Huomioithan, että seuraavat maksutavat eivät käy meillä:

 • Sovellukset: Eazybreak, MobilePay
 • Kortit: Ticket Mind & Body, Ticket Duo
 • Turun kaupungin tykyranneke

Lippuja myy myös Lippupiste.
Palveluajat ma–la klo 9–21, su klo 10–18 (poikkeukset juhlapyhinä mahdollisia) numerossa 0600 900 900 (1,98 €/min + pvm/mpm). Liput voi ostaa myös Lippupisteen toimipaikoista ja R-kioskeilta.

Suosittelemme asiakkaita käyttämään vain teatterin virallisia lipunmyyntikanavia eli teatterin omaa lipunmyyntiä, Lippupisteen myyntipisteitä ja sen verkkokanavia.

Tulostettava katsomokartta (pdf)

Muista myös Tanssiteatteri ERIn lahjakortit!

Tanssiteatteri ERIn lahjakortteja voi ostaa teatterimme lipunmyynnistä sekä Lippupisteestä. Lue lisää!

lahjakortti tanssiteatteri ERIlahjakortti tanssiteatteri ERI

Lipunmyynnin aukioloajat

Osoite: Yliopistonkatu 7, Turku

 • ma klo 11–18
 • ti-to klo 10–15
 • pe suljettu


Joulunajan aukioloajat

 • 20.12.–7.1. suljettu
 • 8.1. alkaen avoinna normaalisti

Kesäajan aukioloajat (2024)

 • 27.5.– 14.6. avoinna ma-to klo 10 -15, pe suljettu
 • 17.6.– 4.8. suljettu
 • 5.8. alkaen avoinna normaalisti

ViinERI-baari

Viineri palvelee teatterin lämpiössä. Se on avoinna  teatterikaudella näytöstoiminnan ja tilausesitysten yhteydessä (tuntia ennen näytöstä sekä väliajalla).
Siellä voit nauttia vaikkapa kupillisen kahvia tai lasillisen kuohuvaa (baarissa A-oikeudet) ennen esitystä tai väliajalla. Ryhmille ja tilausesitysten yhteyteen pystytään räätälöimään cocktail-tyyppistä tarjottavaa. Kysy lisää toimistosta.

Pistäydy kahvilla nauttimassa intiimin teatterin tunnelmasta!

Teatterilippujen hinnat

Teatterilippujen hinnat vaihtelevat esityskohtaisesti ja ne ilmoitetaan aina esityksen omalla sivulla. Lipun hintaan kuuluu aina käsiohjelma. Narikka on maksuton.


Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät ja avustajat

Tanssiteatteri ERIn alennettu lipun hinta koskee eläkeläisiä, opiskelijoita ja työttömiä. Alennuksen saa näyttämällä siihen oikeuttavaa, voimassa olevaa korttia. Opiskelijat voivat ostaa liput saman viikon näytöksiin 10 euron hintaan. Saman viikon liput tulevat myyntiin maanantaisin klo 7.00. 

 
Saattajakortin haltijat ja SPR:n Kulttuuriystävä-palvelun avustajat pääsevät avustettavan kanssa maksutta Tanssiteatteri ERIn esityksiin.


Palvelumaksut

Palvelumaksut sisältyvät lippujen hintoihin. Palvelumaksun suuruus vaihtelee lipun hinnan mukaan 3,10 € – 3,60 €/lippu. Huomioittehan, että peruuntumistilanteessa emme palautua lipunvälittäjän kanavista ostetuista lipuista palvelu- ja käsittelymaksuja. Lisätietoja KKV:n yleisestä ohjeistuksesta.
Lippupisteen toimipaikoissa lipputilaukseen lisätään 2 € toimitusmaksu. R-kioskilla lippupisteen lippujen toimitusmaksu on 1 € / lippu + 2 € / tilaus. R-kioskeilla ei voi maksaa lahjakorteilla.


Ryhmät

Ryhmille tarjoamme erikoishintaisia lippuja. Tanssiteatteri ERIssä ryhmän minimikoko on 10 henkeä. Esityskohtaiset ryhmälippujen hinnat löytyvät esityksen omalla sivulta. Kysy ryhmätarjouksista ja tilausnäytöksistä ERIn toimistosta. Ryhmävaraukset on lunastettava kuukautta ennen esityspäivää.
Liput voidaan myös laskuttaa. Tällöin perittävä laskutuslisä on 2 euroa.

Tanssiteatteri ERIn lahjakortit

Tanssiteatteri ERIn lahjakortteja voi ostaa teatterimme lipunmyynnistä sekä Lippupisteestä. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Sillä voi maksaa lippujen lisäksi myös väliaikatarjoilun. Lahjakortti ei käy maksuvälineenä verkkokaupassa, mutta sillä voi maksaa ostokset teatterin lipunmyynnissä ja Lippupisteen toimipisteissä (ei R-kioskit). Lahjakortin voi käyttää myös osissa.

lahjakortti tanssiteatteri ERIlahjakortti tanssiteatteri ERI

Muut lahjakortit

Tanssiteatteri ERIssä voit maksaa teatteriliput myös Lippupisteen lahjakortilla, joka käy myyntipisteissä (ei verkkokaupassa eikä R-kioskeilla).

Lipunmyyntimme on lomalla 14.6.-4.8. Lippupiste palvelee teitä sillä aikaa!

Huom! Nyt lippu Valkopesuun vain 25 € Lippupisteestä koodilla kesä24
Tarjous voimassa 16.8. asti.