Tanssiteatterintilausohjelmisto

Tanssiteatteri ERI tarjoaa unohtumattomia esityksiä erilaisiin tilaisuuksiin aina pienimuotoisista näytöksistä kokoillan tanssiteoksiin. Monipuoliseen ohjelmistoon kuuluu lukuisia mielenkiintoisia teoksia. Myös asiakkaan tarpeiden ja toiveiden perusteella räätälöidään lähes mihin tahansa paikkaan ja teemoihin soveltuva teos. ERI on tottunut esiintymään niin kansainvälisillä festivaaleilla, koti- ja ulkomaisissa kulttuuritapahtumissa kuin yksityistilaisuuksissa.

Myös kausiohjelman kokonaiset näytökset ERIssä ovat myynnissä. Asiakkaan ostaessa koko näytöksen on esitysaikaa mahdollisuus muuttaa tilaajan toiveiden mukaan ja tapahtuman yhteyteen voidaan järjestää esim. coctail-tyyppinen tarjoilu.

Jos mainostaja kaipaa jotain uutta, vauhdikasta ja erilaista, myös tällöin kannattaa olla yhteydessä ERIin. ERI on vuosien mittaan tehnyt lukemattomia mainoskuvauksia eri yrityksille ja ollut mukana näiden promotapahtumissa.

Pienoisteosten hinnat alkaen 300 € ja kokonaisten näytösten alkaen 2.300 €. 

Kysy lisää ERIn toimistosta:
Soita 02 250 1032 tai lähetä sähköpostia: maarit.keto-seppala@eri.fi ja kerro tarpeesi. Sovitaan aika tapaamiseen ja kartoitetaan tarpeet sekä toiveet. Tämän jälkeen saat tarjouksen.

Mate in Finland - Tanssiteatteri ERI

Esimerkkejä suosituista pienoistilausesityksistä

Lihavat siivoojat - Tanssiteatteri ERI

Iloiset siivoojat

Takuuvarma pikkujouluohjelma. Tanssijat Laura Alho, Nea Vuorinen, Toni Laakkonen ja James McNamara. Koreografia: Eeva Soini ja Lassi Sairela. Kesto: 5 min

Lue lisää »
Mate in Finland - Tanssiteatteri ERI

Mate in Finland

Sukeltaa suomalaisuuteen huumorin ja nostalgian keinoin. Lassi Sairelan pienoisteoksessa kaksi Suomen poikaa käy keihäsmatkoilla, apinamiehen oksanhaaroissa ja suloisissa nuoruusmuistoissa. Tanssijat Toni Laakkonen ja James McNamara

Lue lisää »
Sydämet lasissa - Tanssiteatteri ERI

Sydämet lasissa

Suomi 100 -juhlavuoden teos. Se käsittelee rakkautta eri ikäkausilta suomalaista saunakulttuuria unohtamatta. Musiikkivalikoima koostuu tutuista ikivihreistä uudempia hittejä unohtamatta. Kertomuksen kirjailija: Tommi Kinnunen Suunnittelu &

Lue lisää »
Vartti Akatemialle

Vartti Akatemialle

Tylliä, steppikenkiä, viiltävää helmaa – näyttävä kokonaisuus tanssin eri tyylilajeissa. Teoksen koreografia on Toni Laakkosen, James McNamaran, Eeva Soinin ja Lassi Sairelan yhteistyö. He myös

Lue lisää »
To die for - Tanssiteatteri ERI

To die for

James McNamaran sooloteos. Kyseessä on räjähtävän voimakas miesvartalon taidonnäyte. Suunnittelu & koreografia: James McNamara Kesto: 5 min.

Lue lisää »
Tien päällä - Tanssiteatteri ERI

Tien päällä

Eeva Soinin ja Lassi Sairelan kaunis tunnelmallinen rakkausduetto. Tangot ovat eläneet ja uudistuneet ERIn matkassa koko 25-vuotisen historiamme ajan. Suosittu merkkipäivä- ja juhlaesitys. Esitetty mm.

Lue lisää »