Yleisö-, koulu- päiväkotiyhteistyö & hankkeet

Yleisöyhteistyö

Tanssiteatteri ERI haluaa tarjota yleisölle erilaisia mahdollisuuksia syventää ymmärrystään tanssista, teatterista ja tanssitaiteesta. Siksi teemme monipuolista yleisöyhteistyötä myös ohjelmistomme ulkopuolella.

Esitysten lisäksi Tanssiteatteri ERI järjestää tilauksesta taiteilijatapaamisia, keskustelutilaisuuksia, luentoja sekä makupaloja ohjelmistosta erilaisille kohderyhmille. Paikkana voi toimia oma teatteritilamme Turussa mutta myös mikä tahansa muu tila, kuten oppilaitokset ja yhdistysten omat tilat.

Millaista yhteistyötä voisimme tehdä juuri teidän kanssanne? Ole yhteydessä, niin keskustellaan lisää.

Simone Weil - Tanssiteatteri ERI

Elämyspolku, muu koulu- ja päiväkotiyhteistyö

Tanssiteatteri ERI on mukana Turun kaupungin peruskouluille tarkoitetussa Elämyspolussa. Sen tavoitteena on kasvattaa koululaisista aktiivisia kulttuurikuntalaisia tarjoamalla heille erilaisia kulttuurielämyksiä luokkahuoneen ulkopuolella kouluvuoden aikana.

Turun kaupungin ja muiden paikkakuntien kouluille tarjotaan maksutta muun muassa seuraavat taltioinnit sekä maksulliset zoom-tanssihetket:

 • Yläkoululaisille ja lukiolaisille:
  • Sata lasissa
  • Baila Afrika
 • Alakoululaisille ja päiväkotiryhmille:
  • Liisa ihmemaassa
  • Pinokkion matkassa

Omasi, rakkaani – tanssielokuva

Omasi, rakkaani – tanssielokuva perustuu Ulla Tikkasen väitöskirjaan Omaishoidon arjesta. Se on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille, omaishoitajille, ammattilaisille, päättäjille, tutkijoille ja opiskelijoille.

 • Käsikirjoitus, ohjaus ja koreografia: Tiina Lindfors
 • Kuvaus: Risto Hyppönen
 • Rooleissa: Ritva Kattelus, Voitto Soini, Eeva Soini, Lassi Sairela,
  Laura Alho, Toni Laakkonen ja James McNamara.


Lyhytelokuva tilattavissa katsottavaksi info@eri.fi.

Myynnissä myös tietopaketti omaishoidon arjesta ja elokuvan syntyhistoriasta hintaan 20 €.

Hankkeet

Tanssiteatteri ERIllä on useampia, vuosittain vaihtuvia tai pidempiaikaisia hankkeita eri yhteistyökumppanien kanssa. Hankkeiden kohderyhmiä ovat muun muassa maahanmuuttajanaiset ja -lapset, syrjäytymisvaarassa olevat sekä seniorit.

Hankkeissa yhdistyvät sekä online- että livetapahtumat kullekin kohderyhmälle sopivimmalla tavalla. Tavoitteena on taiteen entistä parempi saavutettavuus ja saatavuus myös alueellisesti.

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä, ole yhteydessä info@eri.fi.

Eeva Soini - Tanssiteatteri ERI