alt

JukeboXin salat

27.8.- 4.10.

Yleisön suosikki JukeboXin salat palaa ohjelmistoon heti 27.8. alkaen. Tämä Eeva Soinin ja Lassi Sairelan kokoillan teos tuo eteemme ajasta unohtuneen huoltoaseman baarin, jonka levyautomaatin äärelle kokoontuu mielenkiintoinen ihmisgalleria. Jukeboxista pulpahtaa esille myös kansainvälisiä tähtiä. Vaihtuvat musiikit vievät aikamatkalle vuosikymmenten taa ja samalle syvälle ihmisten toiveisiin, pelkoihin, onnenhetkiin ja pettymyksiin. Tulevaisuuskin ennustetaan levyjen lomasta ja henkilökohtaisten tasojen kautta näemme myös yhteiskunnan muuttumisen. Keveän kuoren alta paljastuu paljon syvää ja inhimillistä. Teoksessa tanssii koko ERIn ensemble, valot suunnittelee ERIn tekninen vastaava Mari Agge ja puvut loihtii jälleen Tuula Bergqvist.

Huom! Yleisön pyynnöstä lisäsimme viikonlopun kello 14 päivänäytöksiä (5.9., 19.9., 26.9. ja 4.10).

"esitystä sävyttää ja virittää teoksen koreografien Lassi Sairelan ja ja Eeva Soinin useille teoksille ominainen humoristinen ote." Kaisa Kurikka TS 24.1.2020

"ERI kohtaa katsojan suurella sydämellä" www.primadonnat.com

1,5 h (sis.väliaika)
Liput: 28 / 26 / 15 € Ryhmäliput 25 € (min. 10 henkeä)
www.lippu.fi  30,50 / 28,50 / 17,50 €

alt

Pinokkio

15.10.-13.12.2020

ERI jatkaa lastenkirjallisuuden klassikoiden esittelyä näyttämöllään. Tällä kertaa vuorossa Carlo Collodin Pinokkio-satu. James McNamaran koreografioima Pinokkio on täynnä seikkailua, ihmetystä, jännitystä sekä luonnollisesti tanssin taikaa. Teoksen tärkeänä teemana on rakkaus. Tuo katkeamaton side välillämme on suurin lahja, jota edes Pinokkion narut eivät pidättele. Tämä koko perheen värikylläinen satu saa ensi-iltansa lokakuussa ja sopii myös perheen pienemmillekin.

Teoksessa tanssivat Laura Alho, Toni Laakkonen, James McNamara ja Nea Vuorinen. Valoista vastaa Mari Agge ja puvut suunnittelee Tuula Bergqvist.

Kesto 40 min (ei väliaikaa)

Liput ERIstä: aik. 18 € / lapset 12 €, paketti 50 € (2 aik. + 2 lasta tai 1 aik. +3 lasta) tai
www.lippu.fi 20,50 € / 13,50 € / 54,50 €)

alt

Tango de mi Alma 2020 – Sieluni tango

5.-26.11.2020

Argentiinalaisen tangon illat tuovat väriä marraskuun harmauteen kuusi kertaa. ERI saa vierailijaksi arvostetun buenosairesilaisen Martin Alvaradon, tunnetun mezzosopraanon Essi Luttisen ja heitä säestävän pianistin Petri Haapasalon. Tango de mi Alma –konsertti muuttuu uudeksi teokseksi Eeva Soinin ja Lassi Sairelan upeiden koreografioiden myötä vieden tangon uusille raiteille.

Sielukas tangokonsertti yhdistää perinteiseen argentiinalaiseen tangoon jazz- ja klassisen musiikin vaikutteita. Carlos Gardelin klassikoiden ja Astor Piazzolan rinnalla kuullaan myös omia sovituksia. Eeva Soinin ja Lassi Sairelan intohimoa, tunnetta ja kaihoa täynnä oleva tanssi johdattaa yleisön Argentiinaan, tangon - tanssin ja musiikin -  syntysijoille.  

Kesto noin 2 h (sis. väliajan)

Liput ERIstä 35 / 30 €, www.lippu.fi 38,50 / 33,50 €