alt

Pinokkio

Hurmaava koko perheen tanssisatu

6.1. - 7.2.2021

ERI jatkaa lastenkirjallisuuden klassikoiden esittelyä näyttämöllään. Tällä kertaa vuorossa Carlo Collodin Pinokkio-satu. James McNamaran koreografioima Pinokkio on täynnä seikkailua, ihmetystä, jännitystä sekä luonnollisesti tanssin taikaa. Teoksen tärkeänä teemana on rakkaus. Tuo katkeamaton side välillämme on suurin lahja, jota edes Pinokkion narut eivät pidättele. Tämä koko perheen värikylläinen satu saa ensi-iltansa lokakuussa ja sopii myös perheen pienemmille.

Teoksessa tanssivat Laura Alho, Toni Laakkonen, James McNamara ja Nea Vuorinen. Valoista vastaa Mari Agge ja puvut suunnittelee Tuula Bergqvist.

Kesto 40 min (ei väliaikaa)

Liput ERIstä: aik. 18 € / lapset 12 €, paketti 50 € (2 aik. + 2 lasta tai 1 aik. +3 lasta)
www.lippu.fi 20,50 € / 13,50 € / 54,50 €

alt

Ruletti

Vauhdikas ja humoristinen parodia tanssista

Syksyllä 2021

Ruletti on tanssi- ja ihmislajien hyrräävä peli. Punainen ja musta saavat rinnalleen huumorin koko värikirjon ja pelimerkit lentelevät. Parilliset ja parittomat käyvät kiihtyvään tanssiin, joka ilakoi baletista kansantanssin kautta moderniin ilmaisuun. Nykytanssia unohtamatta. Parketilla kliseet ja virtuoosisuus kiillottavat toisiaan. Koreografit Sairela ja Soini ovat pelin runsaskätiset jakajat ja yleisölle on varattu koko pääpotti.

Suunnittelu ja koreografia Eeva Soini ja Lassi Sairela
Käsikirjoitus ja ohjaus Tiina Lindfors

Kesto noin 1 h 45 min (sis. väliajan)

Liput ERIstä 28 / 26 / 15 € Ryhmäliput á 25 €
www.lippu.fi  30,50 / 28,50 / 17,50/27,50 €

alt

Passio

Siirtyy keväälle 2022

Tanssiteatteri ERI esittää Tiina Lindforsin Passio teoksen neljästi pääsiäispyhien aikaan omassa teatteritilassaan. Intiimi tila fokusoi kertomuksen kuin henkilökohtaiseksi matkaksi pääsiäisen mysteerin äärellä. Esa Kyllösen huikeat valot leikkautuvat pimeässä tilassa vaikuttavasti ja tukevat kärsimysnäytelmän koskettavuutta. Teoksessa tanssii koko Erin ensemble sekä vierailija Helena Romppanen Simon Kyreneläisen roolissa. Jeesuksen viittaa kantavat sekä naiset että miehet ja kokonaisuus painottaa Kristuksen universaalia rakkauden sanomaa.  Teos toi Lindforsille kirkon kulttuuripalkinnon vuonna 2011.

Koreografia: Tiina Lindfors
Musiikki: Arvo Pärt
1 h (ei väliaikaa)

Liput: 25/23/15€ ERIstä
www.lippu.fi: 27,50 / 25,50 / 17,50 €