Joulun tähti 2016
1.-20.12.2016

Tiina Lindfors, Kuvaaja Matti Kivekäs

Tiina Lindfors, Kuvaaja Matti Kivekäs

 

Lämminhenkinen illanvietto huumorilla maustettuna tarjoillaan jälleen Erissä joulun kunniaksi. Rakastetut hahmot joulupukki ja villi possu saavat rinnalleen nyt steppaavan tonttupojan. Tutut ja uudet koreografiat sitoo yhteen jouluinen jutustelu, piparien mutustelu ja tietenkin kulaus lämmittävää glögiä.

 

Kesto: noin 1,5 tuntia,

 

 

 

 

 

 

 

 

Samassa Sopassa
25.1., 28.1., 1.2. & 4.2.2017

 

kuvassa Lassi Sairela, James McNamara, Toni Laakkonen sekä Eeva Soini

kuvassa Lassi Sairela, James McNamara, Toni Laakkonen sekä Eeva Soini

Tanssiteatteri ERI ja Kamarimusiikkiorkesteri Artsoppa sukeltavat tunnettuun ja tunnustettuun turkulaiseen ruoka- ja ravintolakulttuuriin tanssin ja musiikin keinoin.

Samassa Sopassa koko teatteri muuttuu kokonaisvaltaiseksi kaikkien aistien ravintolaksi, jossa maut, tuoksut, reseptit ja musiikki heräävät eloon keittiöhenkilökunnan tunnelmien vaihdellessa happamasta makeaan. Osansa saavat myös tunnettujen säveltäjien oudot ruokatottumukset ja musiikista löytyy klassisia herkkupaloja taidokkaiden muusikkojen tulkitsemina.

Esityksen aikana herkutellaan maistiaisilla. Luvassa on yllättäviä makunautintoja, jotka yhdistyvät sekä piruetteihin että sävelten sulosointuihin. Väliajalle on mahdollisuus ostaa ennakkoon Antti Nurkan suunnittelemia ja MBakeryn toteuttamia makeita ja suolaisia herkkupaketteja juomineen á 15. Teemoina ovat taivaallisen ihanaa ja helvetillisen hyvää.

 

Sata lasissa – rakkauden viiltoja

16.2.-1.4.,  26.4.-5.5.2017

Sata lasissa -rakkauden viiltoja

Sata lasissa -rakkauden viiltoja

Kirjailija Tommi Kinnunen sukeltaa Suomen historiaan rakkauden kautta. Hän on luonut kudelmia, joissa rakkaus sykkii, särkyy ja viiltää. Arjen kauneus raamittaa kertomusten koskettavuutta, jossa onnen kyyneleet vaihtuvat unelmien sirpaleisiin.

Koreografit tuovat kokonaisuuteen myös oman huumorinsa, joka nauraa kansalliselle liki- ja kaukonäköisyydelle. Veitikka silmäkulmasa ja samalla tikulla silmään sitä, joka katkeruudella kaivaa. Uusia yllättäviä löytöjä siihen, mitä on olla suomalainen. Mitä tosiaan?

Tarinat Tommi Kinnunen
Koreografia Lassi Sairela ja Eeva Soini
Vierailija Valtteri Lipasti