HITtoCaBBAret – Turku – Tukholma

15.9.-19.11.2016

 

HITtoCaBBAret_ Kuva Matti Kivekäs

ERIn syyskauden suurteos on kansainvälinen kabaree yhteistyössä tukholmalaisten huippumuusikoiden Lise&Gertrud kanssa.

Teoksen musiikki koostuu koko maailman tuntemista hiteistä, joista huikea naisduo on sovituksillaan luonut koskettavia, hiottuja timantteja. Konseptilla kaksi ääntä ja sello, Lise&Gertrud ovat luoneet oman taiteellisen tiensä, joka on johtanut heidät konserttilavoilta aina Nobel – juhlien esiintyviksi tähdiksi.

HITtoCaBBAret tuo lavalla teatteriseurueen, joka musiikin siivittämänä liikkuu tyylilajista toiseen ja toteuttaa kunkin ajan hengessä vauhdikkaita ja koskettavia koreografioita. Teoksen repliikit leikkivät eri kielillä ja avautuvat niin suomen- kuin ruotsinkielisille. Lauluista suurin osa toteutetaan alkuperäisellä kielellään eli englanniksi.

Ohjaaja ja koreografi Tiina Lindfors tuo kokonaisuuteen myös aikaamme askarruttavia kysymyksiä taiteen asemasta ja markkinoiden mahdista. Kaikki liukuu vauhdikkaana potpurina, jonka vahvin mauste kauneuden lisäksi on huumori; kuinkas muuten.

MAAILMAN KANTAESITYS 15.9. Tanssiteatteri ERIssä.

Kesto: noin 2 tuntia, väliaika

 

Joulun tähti 2016
1.-20.12.2016

 

Tiina Lindfors, Kuvaaja Matti Kivekäs

Tiina Lindfors, Kuvaaja Matti Kivekäs

Lämminhenkinen illanvietto huumorilla maustettuna tarjoillaan jälleen Erissä joulun kunniaksi. Rakastetut hahmot joulupukki ja villi possu saavat rinnalleen nyt steppaavan tonttupojan. Tutut ja uudet koreografiat sitoo yhteen jouluinen jutustelu, piparien mutustelu ja tietenkin kulaus lämmittävää glögiä.

 

Kesto: noin 1,5 tuntia, väliaika