Baila Afrika -kyläjuhlat

Tanssia, musiikkia, buffet ja jamit
1.9.-11.10.2018

Baila Afrika -kyläjuhla

Ilma väreilee suolaa ja Guineanlahden tuulta. Aaltojen majesteettinen kruunu viivyttelee murtuessaan kuin uni. Palmujen lehvistö toistaa samaa lumoa, hidasta, yliluonnollista tanssia. Luvassa eksoottisia värejä ja makuja, rumpuja ja rytmin taikaa sekä tanssin huumaa.

Beniniläinen rumpuvirtuoosi ja multi-instrumentalisti Noel Saïzonou juhlii viidettä yhteistyöprojektia ERIn kanssa. Hän saa parikseen kaksi lyömäsoitinten mestaria Akim Colorin, joka on niin ikään Beninistä ja turkulaisen Mikko Väärälän. He luovat huumaavia rytmejä. Hypnoottisen musiikin yllä loistavat jälleen Tanssiteatteri ERIn tanssijat. Myös alusta mukana ollut Vivi-Ann Sjögren kertoo tällä kertaa Afrikan liskoista ja illan yhteinen ruokailu väliajalla noudattaa Sjögrenin afrikkalaisia reseptejä. Illan juontaa Tiina Lindfors.

Väliajalla ruokamielikuvitus on päässyt valloilleen. Tarjolla on
aromikasta beniniläistä kanapataa maapähkinäkastikkeessa riisin ja
lasillisen viinin tai alkoholittoman juoman kera. Vaihtoehtona on
kasvispata maapähkinäkastikkeessa. Beniniläinen pata on todellista
superfoodia, jossa on kunnon suutuntuma – crac-crac.  (L,G)

Ensi-ilta 1.9. klo 19:00
noin 2 tuntia, sis. väliajan.

HUOM! Lippujen lunastus kaksi viikkoa ennen esitystä.

 

 

Callas
Impressioita oopperadiivan elämästä

27.10.-17.11.2018

Legendaarisen oopperalaulaja Maria Callaksen elämään sukeltava monitaiteellinen teos peilaa nerokkaan laulajan traagista ja runollista elämää. Sopraano Pia Pajala ja koreografi Tiina Lindfors ovat vaihdellen päähenkilö ja alter ego. Pianisti Pasi Helin ja koko ERIn ensemble ovat osa tunnekylläistä kerrontaa. Teoksessa kuullaan rakastettuja aarioita ja nähdään uutta koreografiaa.
Maria : sopraano Pia Pajala
Alter ego: Tiina Lindfors
Piano: Pasi Helin
Koreografia: Tiina Lindfors
Valot: Esa Kyllönen