Samassa Sopassa

6.-21.5.

 

vaakakuva samana

Tanssiteatteri ERI ja Kamarimusiikkiorkesteri Artsoppa sukeltavat tunnettuun ja tunnustettuun turkulaiseen ruoka- ja ravintolakulttuuriin tanssin ja musiikin keinoin. Mukana soppaa ovat maustamassa culinary designer Antti Nurkka ja Suomen vuoden 2015 paras leipomo MBakery.

Samassa Sopassa koko teatteri muuttuu kokonaisvaltaiseksi kaikkien aistien ravintolaksi, jossa maut, tuoksut, reseptit ja musiikki heräävät eloon keittiöhenkilökunnan tunnelmien vaihdellessa happamasta makeaan. Osansa saavat myös tunnettujen säveltäjien oudot ruokatottumukset ja musiikista löytyy klassisia herkkupaloja taidokkaiden muusikkojen tulkitsemina.

Esityksen aikana herkutellaan Antti Nurkan suunnittelemilla maistiaisilla. Luvassa on yllättäviä makunautintoja, jotka yhdistyvät sekä piruetteihin että sävelten sulosointuihin. Väliajalla on mahdollisuus ostaa Nurkan suunnittelemia ja MBakeryn toteuttamia herkkupaloja juomineen.

Teoksen koreografiasta, ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaavat Lassi Sairela ja Eeva Soini.

Teoksessa esiintyvät Kamariorkesteri Artsoppasta Pasi Helin, Tanja Nisonen, Marja Springfeldt ja Juha-Pekka Vikman  sekä  Tanssiteatteri ERIn koko ensemble.

Kesto 1,5 tuntia, väliaika.

Lipun hintaan kuuluu  esityksen aikana syötävät makupalat. Yllättävän väliaikatarjoilun,  joko suolaisen tai makean, kannattaa varata ja ostaa etukäteen.